GUIDETEAMET

Og vi har en hel gjeng med entusiastiske guider på laget. Bli kjent med gjengen her:

JONAS HOVLAND

Jonas elsker vann! Som yrkesdykker tilbringes det meste av tiden i dette elementet. Rundt Eigerøy har det blitt utallige timer i årenes løp. Eventyrlysten og elsker en god tur. Bakgrunn fra ambulansetjenesten og videreutdanning i beredskapsfag. Opptatt av system og sikkerhet. Godt humør og inkluderende.

EILEF TJØLSEN

Eilef elsker alt som er i havet... utenom plast. I en hektisk hverdag brukes fritid til fridykking, fiske eller venner. Han jobber med ROV og i vannverket.
Eilef er et muntrasjonsråd, men liker ikke når noe ikke virker. Da går han i fiksemodus. Han er også sertifisert guide for Magma Geopark

KJETIL BENTSEN

Kjetil sin lokalkunnskap vil gi deg en flott turopplevelse. Han er en sertifisert Magma Geopark Guide, coasteering guide, dykkeinstruktør, klatrer, sertifisert innen førstehjelp og en erfaren friluftsmann. Han brenner for å gi våre gjester “det lille ekstra” som man trenger for å ha en fantastisk opplevelse i vår natur.

KJETIL TORGEIRSEN

Kombinasjonen av solid erfaring, en glødende interesse for natur, friluftsliv og lokalhistorie er et godt utgangspunkt for en fin tur. Kjetil er sertifisert Magma Geopark guide, coasteering guide og har bakgrunn fra redningstjenesten både som frivillig og som paramedic. Arbeider med opplæring, trening og undervisning av helse-/redningspersonell i Nordsjøen og den profesjonelle helikopterrednings- og luftambulansetjenesten

VERONICA TJØLSEN
Veronica er oppvokst ved sjøen og kunne svømme før hun kunne gå. Hun har vært aktiv i Røde kors hjelpekorps siden 2008. Der har hun spesialisert seg i elve- og sjøredning.

Hun har kjørt livredningskurs for lærere og de som jobber med barn og ungdom. Hun liker friluftsaktiviteter, men spesielt  fisking i sjø, og klatring.

HELGE EGELAND

Lukten av sjø og lyden av måker gjør denne karen i godt humør. Han er over gjennomsnittet interessert i biologi, og har god kunnskap om dyrelivet både over og under vann. Helge har drevet med både sykling, dykking og fridykking.
Helge jobber som landmåler, og er meget godt kjent i kommunen. 

TIM TVEDT

Kommer fra Jørpeland og bor i Egersund nå.
Har i flere år drevet med dykking, og frivillighetsarbeid i Norsk folkehjelp.
Han jobber som ambulanseabeider i Sandnes til daglig.
Tim liker vann, lek og moro.

TOMMAS GRAVDAL

Som arbeidsleder og offshorearbeider har han opparbeidet seg god erfaring med helse, miljø og sikkerhet. Tommas er gammel skater og Egersundsmester i rollerblades!!! Nå er det coasteering som er fokusområde. Han liker å skape gode opplevelser for dem som blir med på tur.

LEIF GABRIELSEN

Oppvokst i og ved havnebassenget i Egersund, på land med skateboard under føttene. Elsker en utfordring, og sier aldri nei til moro. Glad i havet og alt det har å by på av spenning. Jobber til daglig som skiftleder i byens eminente avistrykkeri. I tillegg er han for tiden single.

Kontaktannonse
anbefales av kollegaer

KIM BERGUM

Et fyrverkeri av en fyr. Med sine finske aner og et fantastiske humør er Kim alltid et lyspunkt. Kim er til daglig offshorearbeider, men liker best friperiodene. "Living the dream" og med en fantastisk entusiasme. Med Kim får du garantert en fantastisk dag på tur.

BESTILL IDAG

Coastal Adventures AS

Storgaten 7

4371 Egersund

Tlf. +47  990 20 930

Tlf. +47  930 00 830

  • Facebook Clean